default-header

Directe wenkbrauwlift

Zie je er vermoeid uit? Krijg je wel eens de vraag of je moe bent? Heb je last van een beperkt gezichtsveld? Merk je dat je vaak je wenkbrauwen optilt of krijg je soms te horen dat je een ‘boze’ blik hebt? Een wenkbrauwlift kan dan een mooie oplossing zijn. Hier zijn diverse technieken voor die kunnen worden toegepast.

Het is een relatief kleine ingreep, die meteen een groot resultaat geeft. Na de behandeling kijk je weer stralend in de spiegel en zie je er uitgerust en energiek uit.

vanaf € 1260,-
Plan een eerste consult
Directe wenkbrauwlift
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Tijdens het eerste consult kijken we welke wenkbrauwlift het beste bij je gezicht past. De plastisch chirurg vertelt wat de ingreep inhoudt en welk resultaat je mag verwachten.

Behandeling

Een ingreep of operatie is niet iets dat je iedere dag beslist. Onze artsen adviseren je graag, zodat jij een keuze maakt die bij jou past. Ze geven je inzicht in het resultaat dat er behaald kan worden. Ieder mens is uniek en wij vinden het belangrijk dat we jouw persoonlijke kenmerken in het gezicht behouden. Bij een wenkbrauwlift wordt de huid los gemaakt en strak getrokken tot de gewenste hoogte is bereikt voor de wenkbrauwen. Meestal wordt deze ingreep onder lokale verdoving uitgevoerd. Er wordt een reepje huid boven je wenkbrauwen verwijderd, waardoor de wenkbrauwen op de gewenste hoogte komen te staan. Het teveel aan huid halen we weg; het sneetje wordt gehecht. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Het mooiste is het als het litteken in een huidplooi valt.

Nazorg

Direct na de ingreep kunnen de oogleden dik en gezwollen zijn. Gaat het goed, dan kun je direct naar huis. Ga niet zelf rijden maar laat je veilig thuisbrengen. Het is goed om de oogleden regelmatig te blijven koelen. De hechtingen verwijderen we na vijf tot zeven dagen. Een afspraak hiervoor krijg je mee naar huis.

Andere aanvullende mogelijkheden

Vaak wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een boven– en/of onderooglidcorrectie. Bij jonge mensen zonder rimpels kan een endoscopische voorhoofdslift een betere oplossing zijn. Soms kan een behandeling met botox (injectables) een beperkte wenkbrauwlift geven en ook een mooi resultaat geven. Onze plastisch chirurgen bespreken graag de verschillende opties en de te verwachten resultaten met je.

Tarieven
Directe wenkbrauwliftLokale verdoving€ 1.820,00
Laterale wenkbrauwliftLokale verdoving€ 1.260,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling directe wenkbrauwlift
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."