default-header

Onderooglidcorrectie

Zie je er vermoeid uit of krijg je wel eens de vraag of je moe bent? Wallen, een slappe huid of rimpeltjes rondom je ogen zorgen er voor dat je vermoeider of ouder uitziet dan je jezelf voelt. Een onderooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep die je meteen een groot resultaat geeft. Bij deze ingreep wordt overtollige huid onder je ogen weggehaald. Je kijkt weer stralend in de spiegel en je ziet er weer uitgerust en energiek uit. Je spiegelbeeld past weer bij hoe jij je voelt.

vanaf € 1.490,-
Plan een eerste consult
Onderooglidcorrectie
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Behandeling

Een onderooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep. Toch is een operatie niet iets dat je iedere dag beslist. Daarom helpen onze artsen je graag met het maken van een goede keuze die bij jou past. Ze geven je inzicht in het resultaat dat er behaald kan worden. Ieder mens is uniek en wij vinden het belangrijk dat we jouw persoonlijke kenmerken in het gezicht behouden. Bij een onderooglid wordt het teveel aan losse huid weggehaald. De ingreep zelf vindt plaats onder lokale verdoving en duurt 60 tot 90 minuten. Er komt een klein sneetje onder de wimperrand van het ooglid naar de buitenste ooghoek. Het litteken zie je nauwelijks en valt precies in je oogplooi. Soms is een combinatie van een boven– en onderooglidcorrectie de beste optie. 

Nazorg

Direct na de ingreep zijn de ogen wat gezwollen en blauw. We adviseren een zakje met diepvieserwten op je ogen te leggen, maar een coldpack of ijsbril kan natuurlijk ook om de zwelling te verminderen. Gaat het goed, dan kun je direct na de ingreep naar huis. Ga niet zelf rijden maar laat je veilig thuisbrengen. Koel na de operatie thuis ook elk uur om de zwellingen tegen te gaan. Na ongeveer een week verwijderen we de hechtingen.

Soms is het ook mogelijk om wallen onder je ogen op een andere manier te behandelen. Dit is afhankelijk van het type wallen onder de ogen. Onze plastisch chirurgen informeren je hier graag over.

Tarieven, inclusief voor- en nazorg
OnderooglidcorrectieLokale verdoving€ 1.490,00
OnderooglidcorrectieNarcosevanaf € 2.590,00
Boven- en OnderooglidcorrectieLokale verdoving€ 2.320,00
Boven- en OnderooglidcorrectieNarcose€ 3.420,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling onderooglidcorrectie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."