default-header
HomeInformatieKwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid

Bij VieCuri MOOI begrijpen we heel goed, dat de kwaliteit van zorg een belangrijke rol speelt bij de keuze voor een plastisch chirurg voor een esthetische behandeling. Wij hebben onze kliniek binnen de veilige muren van een topklinisch ziekenhuis georganiseerd. Daarmee voldoen we aan de hoogste internationale kwaliteitseisen die er zijn.

Joint Commission International (JCI)

We zijn er trots op dat we onder het vooraanstaande keurmerk van Joint Commission International (JCI) onze behandelingen en operaties kunnen uitvoeren. Het kwaliteitskeurmerk JCI toetst wereldwijd zorginstellingen op het gebied van zorg en patiëntveiligheid. Hierbij is, in tegenstelling tot bij veel andere keurmerken, veel aandacht voor de praktische zorg rondom de patiënt.

Ook is het continue verbeteren een belangrijk punt en is er aandacht voor onderhoud van de medische apparatuur, medicatieveiligheid, infectiepreventie en bijvoorbeeld de kwalificatie van de zorgprofessionals. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een gekwalificeerde arts maar je kunt er ook op vertrouwen dat je geholpen wordt door gediplomeerde verpleegkundigen en doktersassistentes. En omdat we onze zorg binnen de muren van een ziekenhuis organiseren bent je verzekerd van 24 uurs hoogstaande medische zorg en nazorg.

Joint Commission International (JCI)

Onze plastisch chirurgen

Operaties en kleine ingrepen worden bij ons altijd uitgevoerd door ervaren, goed opgeleide en gekwalificeerde plastisch chirurgen. Onze plastisch chirurgen zijn allemaal BIG-geregistreerd en ze zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Onze plastisch chirurgen werken niet alleen bij VieCuri MOOI, maar zij werken vanuit een regiomaatschap ook bij VieCuri Medisch Centrum, het Laurentius Ziekenhuis, het Zuyderland en het MUMC+.

Voor overige behandelingen zoals injectables maar ook een medische peeling werken we samen met een dermatoloog, die zich na de opleiding tot dermatoloog nog 2 jaar lang aanvullend heeft bekwaamd tot esthetisch dermatoloog. Hiermee bieden we je een uitgebreid aanbod van behandelingen die elkaar MOOI aanvullen op het gebied van esthetische zorg. Wij begrijpen dat je uiterlijk kostbaar is en geven je eerlijk advies over hoe je MOOI blijven en hoe je MOOI ouder kunt worden.

Onze plastisch chirurgen