default-header

Lipofilling

Steeds meer mensen kiezen bewust voor lichaamseigenmateriaal bij behandelingen. Heel begrijpelijk. Het gebruik van eigen lichaamsmateriaal is volkomen veilig. Bij Lipofilling maakt de plastisch chirurg gebruik van uw eigen lichaamsvet. Op plekken waar vetweefsel overvloedig of overbodig aanwezig is, neemt de chirurg vetcellen weg en spuit het elders in uw lichaam weer in.

Wat kan ik doen?

U kunt uw wangen of lippen opvullen. Fronsrimpels verwijderen of het volume van uw borsten of billen vergroten. Het grote voordeel van lipofilling is het maatwerk. De plastich chirurg gebruikt zoveel vet als nodig is. Lipofilling is een goed alternatief als u voor een minder ingrijpende behandeling kiest zoals de Facelift. Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

vanaf € 1.900
Plan een eerste consult
Lipofilling
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Behandeling

Het gebruik van dit eigen lichaamsmateriaal is volkomen veilig. Het resultaat is afhankelijk van de collageen aanmaak van het lichaam; vaak is het resultaat meer blijvend dan bij synthetische fillers. Bij lipofilling krijgt u bijna altijd een algehele verdoving. De plastisch chirurg bewerkt het afgenomen vet waarna het opnieuw inspuitbaar is. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u zich goed voelt en de plastische chirurg de nacontrole heeft gedaan, kunt u naar huis. Laat je ophalen en naar huis brengen.

Nazorg

Na een behandeling met Lipofilling is er geen sprake van een specifieke nabehandeling. Als je een lokale verdoving hebt gehad, kun je na 1 tot 3 dagen weer aan het werk. De eerste 2 weken kunnen de behandelde gebieden blauw zijn. Er kan een zwelling ontstaan maar die verdwijnt na ongeveer 3 dagen weer. Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden, zoals een bloeduitstorting, spierpijn, een infectie of trombose. Het resultaat van lipofilling is over het algemeen permanent en altijd heel subtiel.

Tarieven
Lipofilling gelaat kleinAlgehele narcose€ 1.900,00
Lipofilling gelaat grootAlgehele narcose€ 3.900,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling lipofilling
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."