default-header
HomeBehandelingenGezichtsbehandelingLipofilling bij het gezicht

Lipofilling bij het gezicht

Steeds meer mensen kiezen, waar dit mogelijk is, bewust voor lichaamseigen vet bij diverse behandelingen. Bij lipofilling maakt de plastisch chirurg gebruik van eigen lichaamsvet door middel van liposuctie. Dit wil zeggen dat op plekken, waar vetweefsel aanwezig is of overbodig aanwezig is, de plastisch chirurg vetcellen wegneemt en elders in het lichaam weer inbrengt.

Wat kan ik doen?

Wangen of lippen kunnen worden opgevuld, maar ook fronsrimpels of andere gezichtsplooien kunnen verminderd worden. Het grote voordeel van lipofilling is het maatwerk. De plastisch chirurg gebruikt zoveel vet als nodig is. Lipofilling is een goed alternatief als u liever geen filler of botox wilt nemen. Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

vanaf € 2.095
Plan een eerste consult
Lipofilling bij het gezicht
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Behandeling

Het gebruik van dit eigen lichaamsmateriaal is volkomen veilig. Het resultaat is afhankelijk van de collageenaanmaak van het lichaam; vaak is het resultaat meer blijvend dan bij fillers. Bij lipofilling is narcose van toepassing. De plastisch chirurg bewerkt het afgenomen vet waarna het opnieuw ingebracht kan worden. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De opnameduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Laat je altijd ophalen na een operatie.

Nazorg

Na een behandeling met lipofilling is er geen sprake van een specifieke nabehandeling. De eerste 2 weken kunnen de behandelde gebieden blauw zijn. Er kan een zwelling ontstaan, maar deze zal na circa 3 dagen weer verdwijnen. Dit kan per persoon verschillend. Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden, zoals een bloeduitstorting, spierpijn, een infectie of trombose. Het resultaat van lipofilling is over het algemeen permanent en altijd heel subtiel.

Tarieven
Lipofilling gelaat uitgebreidNarcose€ 3.860,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling lipofilling
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."