default-header

Arm- been- en billift

Verslapte huid op armen, benen of billen kan je letterlijk en figuurlijk danig in de weg zitten. Door het liften van de verslapte huid en het weghalen van vetophopingen krijg je een mooie strakkere huid. Is je huid nog goed elastisch, dan kan liposuctie een mooie en minder ingrijpende oplossing zijn.

Extreem afgevallen?

Arm, been of billift na extreem afvallen? Indien je veel last hebt van overtollige huid rondom je ledenmaten en billen, dan kun je ook bij ons terecht. Controleer van tevoren of deze operatie vergoed wordt door je zorgverzekeraar. We helpen ook dan graag verder.

vanaf € 4.500,-
Plan een eerste consult
Arm- been- en billift
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

Een dag voor de behandeling tekenen we precies af hoeveel huid er wordt verwijderd. De behandeling vindt plaats onder algehele narcose. Eerst kan zoveel mogelijk  vet weggehaald worden met liposuctie. Hierna wordt de overtollige huid verwijderd; de lymfebanen worden gespaard zodat de kans op complicaties gering is. De behandeling duurt 1 tot 2 uur.

Na een arm- dij-  of billift blijf je een nacht in het ziekenhuis. Je kunt napijn hebben door de zwelling en bloeduitstortingen. Gaat het goed, dan kun je na controle naar huis. Rij niet zelf, maar laat je veilig thuisbrengen.

Nazorg

Je krijgt een drukverband, indien nodig ook drukkleding, dat je dag en nacht moet dragen om je armen/benen/billen. Dit houdt de zwellingen tegen. Na een armlift kun je na een week weer lichte werkzaamheden doen. Na vier tot zes weken kun je de armen weer volledig bewegen. Twee weken na de behandeling verwijderen we de hechtingen. Onderhuidse oplosbare hechtingen verdwijnen vanzelf. De eerste maanden kunnen de littekens rood zijn. Dat wordt steeds minder. Stel de littekens niet bloot aan felle zon. Door de zon kunnen ze ‘inbranden’ en daardoor blijven ze zichtbaarder.

Tarieven, inclusief voor- en nazorg
Armlift Narcosevanaf € 4.780,00
Mediale dijbeenliftNarcosevanaf € 4.500,00
Er zijn diverse mogelijkheden. Na consult bij de plastisch chirurg kan een offerte worden opgemaakt.

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling arm- been- op billift
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."