default-header

Liposuctie

Ben je niet gelukkig met de verhoudingen van je lichaam, dan kunnen wij je helpen met liposuctie. Veel mensen hebben last van hardnekkige vetophopingen op dijen, billen of buik. En hoeveel ze ook sporten en lijnen, dàt vet gaat maar niet weg. Liposuctie, ook wel liposculptuur genoemd, is een goede oplossing om dit te corrigeren. Hierbij halen we onderhuids vetweefsel weg waardoor de lichaamscontouren weer in balans komen. Het resultaat is blijvend als je op gewicht blijft. Liposuctie is geen alternatief voor een dieet om af te vallen. We behandelen alleen mensen met een BMI (Body Mass Index) van 30 of minder. Een belangrijke voorwaarde is dat de huid voldoende elastisch is. Want met liposuctie wordt de huid niet strakker.

Tijdens het eerste gesprek neemt de plastisch chirurg alle tijd om te bespreken wat mogelijk is, wat je kunt verwachten en wat mogelijke complicaties zijn.

vanaf € 2.800,-
Plan een eerste consult
Liposuctie
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

Vóór de behandeling wordt je gewogen en maken we foto’s van de plaatsen die worden behandeld. We tekenen nauwkeurig af waar het vet verwijderd wordt en waar de sneetjes worden gemaakt. Volg ons advies op, zodat we de behandelingen kunnen uitvoeren.
Tijdens de behandelingen worden de vetcellen opgezogen via een fijne zuignaald die kleine zigzagbewegingen onder de huid maakt. De behandeling vindt meestal plaats onder algehele narcose in een van onze ziekenhuizen en duurt ongeveer 60 minuten. De sneetjes zijn zo klein dat er geen opvallende littekens overblijven. Ze worden afgeplakt met pleisters of hele fijne hechtingen. Gaat alles goed dan kun je na de controle meteen naar huis. Rij niet zelf, maar laat je veilig thuisbrengen.

Nazorg

De eerste dagen zijn de behandelde plaatsen gevoelig en gezwollen. De zwellingen verdwijnen meestal binnen vier weken. We adviseren om voldoende/veel te drinken en in beweging te blijven. Ook moet je tot 2 tot 4 weken na de behandeling een elastische broek of bandage gebruiken om zwelling tegen te gaan. Het resultaat ziet je na 3 tot 6 maanden pas goed; je moet dus even geduld hebben.

Tarieven inclusief voor- en nazorg
Liposuctie boven of onderbuikNarcosevanaf € 2.800,00
Liposuctie boven en onderbuikNarcose€ 3.630,00
Liposuctie bovenbenen, dubbelzijdigNarcosevanaf € 3.940,00
Liposuctie zijkant flankenNarcosevanaf € 3.360,00
Liposuctie heupenNarcose€ 3.360,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling liposuctie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."