default-header
HomeBehandelingenLichaamsbehandelingenBorstverkleining bij mannen

Borstverkleining bij mannen

Borstvorming oftewel gynaecomastie is voor veel jongens en mannen een vervelend verschijnsel. Met liposuctie of door het weghalen van te veel klier- en vetweefsel kunnen we de borsten verkleinen.

vanaf € 2.130,-
Plan een eerste consult
Borstverkleining bij mannen
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

Tijdens het eerste consult neemt de plastisch chirurg alle tijd om te kijken wat mogelijk is, wat het beste bij je past en wat je kunt verwachten. De behandeling vindt plaats onder narcose. Bij liposuctie tekenen we precies af waar de sneetjes voor de zuignaaldjes komen. De vetcellen worden opgezogen met behulp van een fijne zuignaald. Is gekozen voor een borstverkleining, dan maken we aan de onderkant van de tepelhof een sneetje waarlangs het teveel aan klierweefsel wordt weggehaald. De sneetjes worden gehecht of alleen afgeplakt met een wondpleister. De sneetjes zijn zo klein dat je straks nauwelijks een litteken zult zien.
Bij forse mannelijke borstvorming is er vaak een langer litteken nodig. Soms moet ook de tepel worden verplaatst als er een lift nodig is. De plastisch chirurg kan het beste vertellen wat er nodig is om tot het beste en mooiste resultaat te komen. Een behandeling duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.

Nazorg

Je kunt na de ingreep meestal dezelfde dag nog naar huis. Rij niet zelf, maar laat je veilig thuisbrengen. Na de ingreep is de borst de eerste twee tot drie dagen gevoelig. Er kunnen ook bloeduitstortingen optreden. Die trekken geleidelijk weg. De zwelling verdwijnt meestal binnen vier weken. Je krijgt een elastische band die je draagt om de zwelling tegen te gaan. Na een week worden de hechtingen verwijderd. De meeste mensen gaan na twee weken weer aan het werk. Zwaar werk en tillen kan pas weer na zes weken.

Tarieven met voor- en nazorg
Gynaecomastie (liposuctie of klierresectie)Lokale verdoving€ 2.130,00
Gynaecomastie (liposuctie of klierresectie)Narcose€ 3.230,00
Gynaecomastie (liposuctie en klierresectie)Narcose€ 5.000,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling gynaecomastie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."