default-header
HomeOver Viecuri MOOIOver Viecuri MOOI

Over Viecuri MOOI

Waarom kiezen voor VieCuri MOOI?

Bij VieCuri MOOI werken we met erkende, ervaren en zeer betrokken plastisch chirurgen. Allemaal top specialisten die als geen ander in staat zijn om met respect voor jouw unieke kenmerken de natuur een beetje te helpen. We hechten grote waarde aan een eerlijk advies, we zijn betrokken èn we begrijpen dat jouw uiterlijk kostbaar is. We hechten waarde aan persoonlijke aandacht. Samen met jou bekijken we hoe je MOOI kunt blijven en hoe je natuurlijk MOOI ouder wordt. Dat willen we toch allemaal?

Missie

Binnen de muren van VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg bieden wij hoogwaardige esthetische plastische chirurgie uitgevoerd door erkende plastisch chirurgen met verstand van zaken en gevoel voor mensen.

Wij streven ernaar dé kliniek voor plastische chirurgie te zijn in Noord-Limburg binnen de muren van een ziekenhuis. Met deze verbinding bieden we een concept waarin we ‘the best of both worlds’ realiseren: de uitstraling en klantgerichtheid van een privékliniek en de kwaliteitsborging en mogelijkheden van een volledig ziekenhuis. Onze cliënten voelen zich welkom en hebben vertrouwen in de kwaliteit, die geleverd wordt waarbij de verzekerde en onverzekerde zorg soms naadloos in elkaar overlopen of daar waar gewenst juist strikt gescheiden blijven.

Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI

Eerlijk advies

Ons vak is in de media een veelbesproken onderwerp en er zijn veel meningen. Excessen worden breed uitgemeten en het beeld dat daarmee is ontstaan is niet realistisch. Er zijn dan ook veel misverstanden over plastische chirurgie. Wij vinden het erg belangrijk om met jou je wensen en je beweegreden te bespreken en we nemen daar ook de tijd voor. Zo krijg je een realistisch en volledig beeld en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Volledig aanbod

Je bent van harte welkom. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen op het gebied van esthetische chirurgie en esthetische behandelingen of het nu gaat om injectables, een facelift of een borstvergroting. Wij voorzien je graag van een eerlijk advies. Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via 077 – 320 68 65 of stuur een mail naar viecurimooi@viecuri.nl

VieCuri MOOI is onderdeel van VieCuri Medisch Centrum, daarmee bieden we

  • Behandelingen binnen de topklinische omgeving van het ziekenhuis;
  • Snellere toegang tot hoogstaande 24-uurs medische zorg én nazorg;
  • Uitsluitend BIG-geregistreerde specialisten, die aangesloten zijn bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie).

VieCuri MOOI werkt samen met de MOOI kliniek in Maastricht.
Dit biedt u, indien mogelijk,

  • meer operatiedata
  • dezelfde gerichte zorg en behandeling door de of een plastisch chirurg
  • nazorg binnen de muren van de privé kliniek 

Deze zorg bieden we aan, wanneer het mogelijk is voor uw behandeling en gezondheid.

Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI
Over Viecuri MOOI