default-header

Facelift

Zie je er vaak ouder uit, dan je je voelt? Zie je er vaak vermoeid uit of merk je dat je huid verslapt? Blootstelling aan de zon, levensstijl, huidtype of gewichtsverlies kan een oorzaak zijn. Met het ouder worden neemt de elasticiteit van onze huid af. Teken van een verslapte huid zijn hangende wangen en een slappe huid bij je hals. Ondanks dat velen rimpels karakteristiek of charmant vinden, zijn sommigen ze toch liever kwijt dan rijk.

Welke mogelijkheden zijn er?

Als je je stoor aan de slapper wordende huid in je gezicht en hals, kan een facelift de oplossing zijn. Onze plastisch chirurgen weten als geen ander wat de beste oplossing is voor jouw gezichtsvorm en huidtype. Belangrijk is dat jouw persoonlijke kenmerken en uitstraling behouden blijft. Voor een goed resultaat wordt een facelift regelmatig gecombineerd met een andere ingreep. Denk hierbij aan een facelift met een bovenooglidcorrectie, een voorhoofdslift of bijvoorbeeld lipofilling.

vanaf € 3.300,-
Plan een eerste consult
Facelift
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

De meest voorkomende facelifts

  • S-lift
    Een S-lift ofwel mini-facelift wordt uitgevoerd bij een milde huidverslapping en is de minst ingrijpende vorm van een facelift. Het huidweefsel wordt gelift, waardoor we een natuurlijk resultaat bereiken. Een S-lift kan onder lokale verdoving worden uitgevoerd.
  • MACS-lift
    De Minimal Acces Cranial Suspension Lift oftewel de MACS-lift is een veel uitgevoerde facelift, die minder ingrijpend is dan de volledige facelift. Een mooie manier van gezichtsverjonging, waarbij zowel het onderhuids bindweefsel als ook de huid worden gelift. Op deze manier worden de wangen, de kaaklijn en een deel van de hals strakker. Een MACS-lift wordt onder narcose uitgevoerd.
  • Facelift
    Een totale facelift is de meest ingrijpende, maar ook meest effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan. De verslapte huid en huidspieren van het gezicht worden door de plastisch chirurg operatief strakker gemaakt. Hierdoor verdwijnen rimpels en huidplooien. Met een facelift geef je je gezicht de meest jeugdige uitstraling. Deze ingreep wordt regelmatig gecombineerd met een halslift of een halsliposculpture.

Bij een facelift brengen we langs de haargrens kleine sneetjes aan. De huid wordt losgemaakt van het bind- en spierweefsel. Dan trekken we de aangezichtsspieren aan en zetten ze vast met hechtingen. We verwijderen overtollige huid en tot slot hechten we de sneetjes. Deze facelift vindt plaats onder volledige narcose plaats en duurt ongeveer drie uur.

Als het goed gaat en de plastisch chirurg tevreden is, kun je na de ingreep dezelfde dag nog naar huis. Een drukverband zorgt voor het tegengaan van zwellingen. Ga niet zelf rijden maar laat je veilig thuisbrengen. Doe het de eerste week na de behandeling kalm aan. Het gezicht zal gemiddeld twee weken wat blauw en gezwollen zijn. Koel het regelmatig. Na zes tot twaalf weken zijn de littekens veel lichter van kleur en zie je het eerste resultaat.

Tarieven inclusief voor- en nazorg
S-liftNarcose€ 4.440,00
MACS liftNarcose€ 5.880,00
FaceliftNarcosevanaf € 6.650,00
Face- en HalsliftNarcosevanaf € 8.100,00
Al onze tarieven zijn inclusief verdoving (lokaal of algehele narcose), voor- en nazorg. Bij deze behandelingen werken we samen met de MOOI Kliniek in Maastricht.

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling facelift
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."