default-header
HomeBehandelingenGezichtsbehandelingEndoscopische voorhoofdslift

Endoscopische voorhoofdslift

Zie je er vermoeid uit of krijg je wel eens de vraag of je moe bent? Of heb je last van een beperkt gezichtsveld? Til je soms je wenkbrauwen op of krijg je wel eens te horen of je vrolijk kunt kijken? Een endoscopische voorhoofdslift kan dan een mooie oplossing voor je zijn. Het is een ingreep die we onder narcose uitvoeren met mooie natuurlijke resultaten die vrij direct zichtbaar zijn. Deze ingreep geeft je een strakker voorhoofd, zonder dat echt alle rimpels verdwijnen. Je wenkbrauwen worden op de goede hoogte gebracht, waardoor je weer een open blik krijgt. Ook wordt vaak het gezichtsveld letterlijk groter.

Tegen een ingreep, groot of klein zeg je niet zomaar ja. Daarom adviseren onze artsen je graag, zodat jij de juiste keuze voor jezelf kunt maken. De arts geeft je inzicht in het resultaat dat behaald kan worden. Daarbij vinden we het belangrijk, dat we jouw persoonlijke kenmerken in het gezicht behouden. Bij jonge mensen zonder rimpels kan een endoscopische voorhoofdslift een betere oplossing zijn, dan bijvoorbeeld een wenkbrauwlift. Regelmatig wordt deze ingreep in combinatie met een boven– en/of onderooglidcorrectie uitgevoerd.

vanaf € 4.000,-
Plan een eerste consult
Endoscopische voorhoofdslift
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

De behandeling

De ingreep zelf vindt plaats onder algehele verdoving. Via drie tot zes kleine sneetjes in de haargrens wordt met speciale instrumenten de huid van het voorhoofd tot aan de wenkbrauwen losgemaakt en naar boven geschoven. Door het botvlies aan te trekken, worden de wenkbrauwen op de goede hoogte gebracht. Dankzij de endoscopische techniek zijn de littekens zo klein dat deze ingreep ook bij kalende mensen kan worden toegepast.

Als het goed gaat en de plastisch chirurg tevreden is, kun je na de ingreep dezelfde dag nog naar huis.

Nazorg

Een drukverband houdt zwellingen tegen. Soms hou je na de ingreep een dunne drain om de ophoping van wondvocht en bloed tegen te gaan. Dat duurt één tot twee dagen. Een koelbril gaat eventueel gezwollen oogleden tegen. De eerste twee weken na de ingreep is het gezicht nog gezwollen en blauw. Kalm aan doen en regelmatig koelen, is belangrijk. De zwelling verdwijnt na één à twee weken. Na twee weken worden de hechtingen verwijderd, indien er schroefjes geplaatst zijn, worden deze na 3 weken verwijderd. De littekens in de behaarde hoofdhuid worden steeds lichter van kleur. Je ziet al snel direct resultaat.

Voor een nog beter resultaat wordt deze lift vaak gecombineerd met een bovenooglidcorrectie.

Tarieven
Endoscopische voorhoofdsliftNarcose€ 4.230,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling endoscopische voorhoofdslift
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."