default-header

Littekencorrectie

Een litteken van een operatie, ongeluk of brandwond kan je lichaam ontsieren. Onze specialisten zorgen we er graag voor dat het litteken minder opvalt.

De prijs is zeer afhankelijk van de grootte van het litteken, een lokale verdoving of narcose is en of wat voor ingreep er nodig is.

vanaf € 850,-
Plan een eerste consult
Littekencorrectie
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

De plastisch chirurg neemt alle tijd om in een eerste gesprek te kijken naar het litteken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Meestal wordt aan beide kanten van het litteken een sneetje gemaakt en verwijdert de plastisch chirurg het oude litteken om daarna de huid weer netjes te hechten. Littekens die heel dik zijn, kunnen we ook behandelen met corticosteroïden, druktherapie, siliconenfilm of bestraling. Het litteken zal hierdoor minder dik worden maar blijft even breed.

Nazorg

Het litteken kan na de behandeling een tijdje rood en gezwollen zijn en pijnlijk aanvoelen of jeuken. Het is belangrijk om spanning op de wond te voorkomen. Blijf de eerste tijd uit de zon met het litteken en smeer met factor 50+ als je naar buiten gaat.

Tarieven
LittekencorrectieLokale verdovingVanaf € 890,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling littekencorrectie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."