default-header
HomeBehandelingenBorstenBorstvergroting

Borstvergroting

Een borstcorrectie kan een grote stap zijn. Je wilt iets veranderen aan jouw lichaam, maar belangrijk is dat de persoonlijke kenmerken en de juiste verhoudingen behouden blijven. Kleine borsten zijn voor veel vrouwen de belangrijkste reden voor een borstvergroting. Maar ook verslapte borsten als gevolg van zwangerschap of vermagering. Onze plastisch chirurgen zijn ervaren in borstvergrotingen; van borstvergroting met prothesen of met lipofilling, van borstlift tot tepelcorrectie. Wij willen je graag van advies voorzien.

vanaf € 3.600,00
Plan een eerste consult
Borstvergroting
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

De plastisch chirurg bespreekt vooraf hoe de borstprotheses worden ingebracht en waar een sneetje wordt gemaakt. Dat kan via een sneetje in de huidplooi onder de borst of via een sneetje in de oksel of naast de tepel. In alle gevallen zal het sneetje nauwelijks te zien zijn. De plastisch chirurg brengt de prothese in onder het borstweefsel of onder de borstspier. Nadat de sneetjes zijn gehecht zorgen twee dunne slangetjes ervoor dat het wondvocht goed wordt afgevoerd. De totale ingreep vindt onder narcose plaats en duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

Meestal blijf je één nacht in het ziekenhuis. Als alles goed gaat en de plastisch chirurg de nacontrole heeft gedaan, mag je naar huis. Je mag niet zelf rijden dus laat je vellig thuisbrengen.

Nazorg

Het is belangrijk de eerste zes weken een goede sport-BH te dragen. Deze geeft veel steun en gaat de zwelling tegen. Je krijgt na de operatie er gelijk één van ons. Doe het in de eerste weken kalm aan en vermijd zware inspanning en tilwerk. De littekens kunnen rood en gezwollen zijn, dit wordt steeds minder. Het kan verstandig zijn om de eerste week thuis wat extra hulp te regelen.

Na twee weken is de controle en verwijderen we de hechtingen. De chirurg bekijkt het eerste resultaat van uw nieuwe borsten. Draagt de eerste 6 weken de BH, ook ’s nachts. Soms adviseren wij het dragen van een elastische band om het herstel te bevorderen. In de meeste gevallen kun je na 2 weken weer aan het werk. Na 6 weken kun je langzaam weer met sporten beginnen en ben je waarschijnlijk weer volledig actief.

Hoe zien de littekens er direct na de ingreep uit?

De littekens kunnen na de ingreep tijdelijk rood en gezwollen zijn.  Dat is normaal. Na 2 weken verwijderen we hechtingen en de pleisters op je borsten.

Tarieven
Borstvergroting ronde protheses€ 3.675,00
Borstvergroting anatomische protheses€ 4.200,00
Borstvergroting met borstlift en ronde protheses€ 6.975,00
Borstvergroting met borstlift en anatomische protheses€ 7.340,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling borstvergroting
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."