default-header
Home Onze werkwijze

Onze werkwijze

Stoor jij je aan dat ene… of weet je niet precies wat het is? Onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek. Ze luisteren naar je wensen en vertellen je eerlijk en realistisch wat ze voor je kunnen doen. Lees hieronder hoe je een afspraak kunt maken en wat er bij een eventuele behandeling komt kijken.

Eerste consultkosten

Voor het eerste consult rekenen wij € 50,-. Je hebt dan geen verwijsbrief van de huisarts en krijgt geen vergoeding vanuit de zorgverzekering. Voorafgaand aan het eerste consult vragen wij om dit bedrag via PIN-betaling of contant te voldoen. Ga je over tot een behandeling, dan brengen wij deze € 50,- in mindering op het offertebedrag.

Onze werkwijze
Onze werkwijze
Onze werkwijze
Onze werkwijze
Onze werkwijze

Hoe we te werk gaan

Stoor jij je aan dat ene… of weet je niet precies wat het is? Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Offerte
3
Behandeling
4
Nazorg
Plan een eerste consult

Plan een eerste consult

Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen via 077 – 320 6865 of het contactformulier op deze website invullen. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren en krijgt iemand van het MOOI team aan de lijn. Zij vragen wat je vraag of wens is en controleren je gegevens. We houden bij het maken van een afspraak zoveel mogelijk rekening met jouw agenda.

Adviesgespek met een specialist

Tijdens het eerste adviesgesprek zie je altijd de arts die je later gaat behandelen. Het kan voorkomen dat een andere arts de behandeling uitvoert, maar dit wordt altijd met je besproken. Je bespreekt samen met de arts en eventueel een verpleegster of doktersassistent je wensen en je verwachtingen. Indien nodig kan de arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Je krijgt eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel. Ook worden er foto’s gemaakt voor je medisch dossier. Als het nodig is ontvang je aanvullende informatie.

Plan een eerste consult
Plan een eerste consult
Plan een eerste consult

Offerte

Na dit gesprek ontvang je, als dit is besproken, een offerte vanuit VieCuri MOOI voor de behandeling. Zo heb je een goed overzicht van de kosten. De offerte is één maand geldig. Zijn er eerste consultkosten in rekening gebracht? Deze worden in mindering gebracht op je offerte. Ga je akkoord met de behandeling? Stuur dan één  exemplaar van de offerte terug, zodat de behandeling ingepland kan worden.

Behandeling

Elke ingreep en behandeling is spannend, dat begrijpen wij heel goed. Daarom doen we er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. We werken volgens de strengste veiligheidsnormen, die gelden voor ziekenhuizen en hebben aandacht voor de kleinste details. We bieden u een veilige omgeving binnen de muren van een ziekenhuis. Of je nu komt voor een ooglidcorrectie of voor injectables, voor een neuscorrectie of borstvergroting: op de poliklinische operatiekamer of op de OK. Je bent altijd in goede handen.

Nazorg

Na de behandeling moet je herstellen. Bij de ene behandeling of persoon gaat dat sneller dan bij de andere. Neem alle adviezen goed in acht. Er volgt altijd nog een controle. Ook bellen we de eerste werkdag na de ingreep, om te horen hoe het met je gaat en hoe je de behandeling hebt ervaren. Omdat we je binnen een ziekenhuis behandelen kun je 24 uur per dag bij het VieCuri Medisch Centrum terecht. Om je zorgen te delen kun je tijdens kantooruren met ons via 077 – 320 65 68 contact opnemen. Buiten kantooruren kun je voor advies contact opnemen met de Spoedpost via 0900-8818.

Onze werkwijze
Onze werkwijze
Onze werkwijze

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Stel uw vraag of maak een afspraak voor een consult met één van onze plastisch chirurgen.

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Eerlijk, duidelijk en realistisch

20-12-2019
"Dr. Deliaert heeft mij behandeld voor een buikwandcorrectie. Ik heb bewust een aantal maanden gewacht met het plaatsen van een waardering, om het werkelijke resultaat eerst af te wachten. En ik ben super blij en tevreden met het resultaat! Dr. Deliaert heeft mij zelfs meer kunnen bieden dan ik durfde te verwachten. En door een nieuwe techniek waren drains ook niet nodig. Ze heeft echt passend advies en maatwerk geleverd, zowel qua operatie als ook in het contact. Ze was eerlijk, duidelijk en realistisch, maar stelde mij ook erg gerust gedurende het hele proces. Ik ben zó blij deze stap gezet te hebben! Het ging om een cosmetisch probleem, maar het heeft mij nog veel meer gebracht dan alleen dat."

Na jaren twijfelen, blij!

29-01-2019
"Na jaren twijfelen en onzekerheid over het aanzicht van mijn eigen neus, was na het eerste gesprek met dr. Piatkowski mijn keuze voor een neuscorrectie snel gemaakt. Ik kon al binnen een maand terecht voor de ingreep bij ViecuriMooi. Het herstel is bij mij, gelukkig, vrijwel pijnloos en vlot verlopen (op wat lichte blauwe plekken en hele lichte zwellingen na). Nu, bijna 3 maanden na de ingreep ben ik ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik heb eindelijk een neus die past bij mijn gezicht en volledig in verhouding is! Het resultaat is prachtig geworden. Ik heb tijdens het laatste controle-gesprek denk ik zelfs iets te vaak dankjewel gezegd ;-), maar dat laat alleen maar zien hoe tevreden ik ben met het resultaat. Dr. Piatkowski zelf is een zeer kundig en uiterst vriendelijke man, niet alleen tegen zijn patiënten maar ook tegen zijn collega’s (zo begreep ik uit eerste hand, vlak voordat ik de ingreep onderging). Hij bespreekt duidelijk de risico’s, wat mogelijk is en wat je kan verwachten. Duidelijk en heldere taal. Tevens ben ik zeer te spreken over ViecuriMooi! Ik heb mij van begin tot eind zeer op mijn gemak gevoeld door de zorgzaamheid en kundigheid van alle personen die mij verzorgd/begeleid hebben. Van de anesthesist tot aan de verpleegkundige. Chapeau!"

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."