default-header
HomeBehandelingenLichaamsbehandelingenVerwijderen moedervlek en andere plekjes

Verwijderen moedervlek en andere plekjes

Moedervlekken ofwel naevi zijn ophopingen van pigmentcellen in de huid. Deze kunnen overal op het lichaam voorkomen en verschillend van kleur, vorm en grootte zijn. Meestal volstrekt onschuldig, maar in zeldzame gevallen kunnen ze ook kwaadaardig zijn. In dat laatste geval wil je ze graag zo snel mogelijk laten verwijderen. Echter, ook als er niets aan de hand is kan iemand wensen dat een moedervlek of bijvoorbeeld een vetbultje wordt verwijderd.

vanaf € 350,-
Plan een eerste consult
Verwijderen moedervlek en andere plekjes
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

Een ongewenste moedervlek, vetbultje (lipoom) of ander plekje kan poliklinisch, onder plaatselijke verdoving, worden verwijderd. We adviseren voor de behandeling de stoppen met roken, ook met nicotinepleisters en -kauwgom. Dit om de kans op een nabloeding, infectie of gestoorde wondgenezing te minimaliseren. Littekens hiervan zijn meestal niet of nauwelijks zichtbaar.

Nazorg

Na de behandeling krijg je advies voor een verzorgende crème voor het litteken. Zodra de wond gesloten is en de korstjes zijn verdwenen mag je beginnen met het smeren van de littekencrème. Zo bevorder je een mooie genezing.

Tarieven
Moedervlek of plekje verwijderenLokale verdoving € 325,00
Extra moedervlek of plekjeLokale verdoving€ 125,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling verwijderen moedervlek of andere plekjes
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."