default-header

Permanente make-up

Met behulp van permanente make-up kunnen wij jouw natuurlijke schoonheid accentueren en of onvolmaaktheden camoufleren.

Er zijn drie gebieden waar we binnen VieCuri MOOI micropigmentatie toepassen; wenkbrauwen, lipcontouren en eyeliners. Onze dermatopografiste Hanny Nabben adviseert je graag over permanente make-up. Ben je geïnteresseerd dan kunnen wij je op de wachtlijst plaatsen voor een consult, neem hiervoor contact met ons op. 

 

Wenkbrauwen

Met de Ombre techniek worden wenkbrauwen (weer) zichtbaar en kan de vorm van de wenkbrauwen in balans worden gebracht. Hierdoor krijgt je gezicht en uiteindelijk je hele uitstraling een gepaste look. Er wordt rekening gehouden met de groeirichting van de, nog eventueel aanwezige, haartjes. Met de Ombre techniek kan gekozen worden voor een pittige of zachte wenkbrauw, waarbij altijd de kleur van licht naar donker overloopt. De dermatopografiste adviseert je hierbij.

Eyeliner

Vaak worden eyeliners getekend, maar het kan ook een keuze worden dat deze met micro pigmentatie permanent aangebracht wordt. Dit kan voor boven- en onderoogleden. Op den duur kan de eyeliner vervagen en kan het voorkomen dat je een nabehandeling nodig hebt. Door de eyeliner kun je elke dag zo de deur uit en zorgt het ervoor dat je ogen meer spreken.

Lipcontour

Naarmate je ouder wordt kan de kleur van je lippen verbleken, of ze worden smaller en dunner. Een lipcontour kan dan een oplossing bieden. Vraag voor meer advies een consult aan bij onze dermatopografiste.

 

Plan een eerste consult
Permanente make-up
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Tarieven
Eyeliner bovenooglid (+1 nabehandeling)€ 199,00
Eyeliner onderooglid (+1 nabehandeling)€ 189,00
Eyeliner boven- en onderooglid (+1 nabehandeling)€ 299,00
Lipcontouren (+1 nabehandeling)€ 279,00
Wenkbrauwen beiderzijds (+1 nabehandeling)€ 309,00
Opfrissen permanente make-up (wenkbrauwen, lipcontour, eyeliner)vanaf € 150,00
Eerste consultkosten € 50,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling permanente make-up
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."