default-header

Permanente make-up

Met behulp van permanente make-up kunnen wij jouw natuurlijke schoonheid accentueren en of onvolmaaktheden camoufleren.

Er zijn drie gebieden waar we binnen VieCuri MOOI micropigmentatie toepassen; wenkbrauwen, tepels en eyeliners. Onze dermatografisten Hanny Nabben en Janine Giesen adviseren je graag over permanente make-up. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor het plannen van een consult

Wenkbrauwen

Met de Ombre techniek worden wenkbrauwen (weer) zichtbaar en kan de vorm van de wenkbrauwen in balans worden gebracht. Hierdoor krijgt je gezicht en uiteindelijk je hele uitstraling een gepaste look. Er wordt rekening gehouden met de groeirichting van de, nog eventueel aanwezige, haartjes. Met de Ombre techniek kan gekozen worden voor een pittige of zachte wenkbrauw, waarbij altijd de kleur van licht naar donker overloopt. De dermatografiste adviseert je hierbij.

Eyeliner

Vaak worden eyeliners getekend, maar het kan ook een keuze worden dat deze met micro pigmentatie permanent aangebracht wordt. Door de eyeliner kun je elke dag zo de deur uit en zorgt het ervoor dat je ogen meer spreken.

Tepelpigmentatie

Een borstreconstructie is ingrijpend en kan het zelfvertrouwen en de vrouwelijkheid van een vrouw aantasten. Vaak groeit het zelfvertrouwen weer als een vrouw na een borstreconstructie haar tepel(s) laat pigmenteren. De dermatografistes kunnen hierin goed advies geven. Ook vervaagde tepelpigmentaties kunnen bijgewerkt worden. Tepelpigmentaties na borstreconstructie(s) worden vaak vergoed, dit geldt niet altijd voor een vervaging van de tepel.

De behandeling

We bespreken tijdens het eerste consult de mogelijkheden en nemen het toestemmingsformulier met u door. Hierbij krijgt u ook informatie over de richtlijnen van de behandeling en de nazorg. Indien mogelijk plannen we een eerste behandeling in, daarna volgt altijd een tweede behandeling.

Plan een eerste consult
Permanente make-up
Tarieven
Eyeliner bovenooglid (+1 nabehandeling)€ 209,00
Eyeliner onderooglid (+1 nabehandeling)€ 199,00
Eyeliner boven- en onderooglid (+1 nabehandeling)€ 315,00
Wenkbrauwen beiderzijds (+1 nabehandeling)€ 325,00
Tepelpigmentatie beiderzijds (+1 nabehandeling)€ 770,00
Opfrissen permanente make-upvanaf € 165,00
Eerste consultkosten € 50,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling permanente make-up
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."