default-header

Neuscorrectie

Stoor je je aan de vorm of grootte van je neus? Dit kan enorme impact hebben op je zelfvertrouwen. Een neuscorrectie moet je neus bij de rest van je gezicht laten passen. Soms is het al voldoende om alleen het puntje van de neus of de neusvleugels smaller te maken of aan te passen. Een neuscorrectie, maar ook een scheve neus rechtzetten, is een veelgevraagde cosmetische ingreep die meer zelfvertrouwen kan geven. Af en toe zijn er gecompliceerde operaties nodig aan de neusbrug of de hele neus. Onze plastisch chirurgen hebben veel ervaring en kunnen nauwkeurig bepalen wat de beste aanpak is voor het mooiste resultaat. Wij werken samen met de MOOI kliniek in Maastricht.

vanaf € 4.630,-
Plan een eerste consult
Neuscorrectie
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Behandeling

Een ingreep bij de neus, klein of groot, is niet iets dat je iedere dag beslist. Daarom adviseren onze artsen je graag met het maken van een goede keuze die bij jou past. Ze geven je inzicht in het resultaat dat er behaald kan worden. Afhankelijk van jouw wensen bespreken we met je de mogelijkheden van een neuspuntcorrectie, een neusversmalling of een uitgebreidere neuscorrectie. De operatie wordt altijd onder narcose uitgevoerd via de neusgaten. Soms is een sneetje aan de onderkant van de neus ook nodig. Het litteken hiervan is nauwelijks zichtbaar. De ingreep duur ongeveer 90 minuten.

Zoals bij elke ingreep is er ook bij een neuscorrectie kans op een bloeding, infectie of verstoorde wondgenezing. Dit is meestal niet ernstig en goed te verhelpen. We adviseren om rondom de behandeling te stoppen met roken. Dat geldt ook voor het gebruik van nicotinepleisters en -kauwgom.

Na de operatie

Na één tot twee weken halen we het verband weg en verwijderen we eventuele hechtingen. De neus zal nu blauw en dik worden. Dat is na een paar weken weer verdwenen. We adviseren om het de eerste week na de ingreep kalm aan te doen. Na één tot twee weken kun je weer aan het werk en na zes weken kun je rustig beginnen met sporten. Het is belangrijk te weten dat het eerste echt resultaat van een neuscorrectie pas na een half jaar en soms na 9 maanden pas goed zichtbaar is. De zwelling van de operatie kan een tijd in de neus aanwezig zijn.

 

Tarieven inclusief voor- en nazorg
NeuspuntcorrectieNarcose€ 4.630,00
Neuscorrectie klein (alleen kraakbeen)Narcose€ 5.220,00
Neuscorrectie uitgebreidNarcosevanaf € 5.630,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling neuscorrectie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."