default-header

Bovenooglidcorrectie

Zie je er vermoeid uit of krijg je wel eens de vraag of je moe bent? Hangende oogleden, een verslapte huid rondom de ogen en overhangende huid belemmeren niet alleen het zicht, maar kunnen je ook een vermoeide blik geven. Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, die je een groot resultaat geeft. Je kijkt weer zonder belemmering en hebt een breder gezichtsveld, je ziet er weer uitgerust en energiek uit. Als je er last van hebt, verdwijnen ook vaak hoofdpijnklachten.

vanaf € 950,-
Plan een eerste consult
Bovenooglidcorrectie
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Behandeling

Bij een bovenooglidcorrectie wordt het teveel aan huid bij de hangende oogleden weggehaald. Het litteken valt precies in je oogplooi en is nauwelijks zichtbaar. Soms is een combinatie van een boven- en onderooglidcorrectie de beste optie. Er zijn verschillende mogelijkheden van ooglidcorrecties. Onze plastisch chirurgen bespreken graag de opties met je, evenals risico’s en het verloop van het herstel.

Vaak wordt de bovenooglidcorrectie uitgevoerd onder plaatselijke verdoving op onze poliklinische operatiekamer. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. De prik van de verdoving zorgt ervoor dat je niets van de behandeling voelt. Het is ook mogelijk de behandeling onder algehele verdoving uit te laten voeren, hier hangt een ander prijskaartje aan vast. We bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Nazorg

Als alles goed is gegaan kun je meteen naar huis. Zorg altijd dat iemand je naar huis kan brengen. Na de ingreep zijn je ogen dikker of gezwollen. Wij adviseren je bij thuiskomst meteen te koelen. Je krijgt van onze alle adviezen, die na de ingreep nodig zijn duidelijk op papier mee. Heb je bij thuiskomst toch nog vragen of twijfel je? Dan kun je ons altijd bellen. De eerste werkdag na de ingreep bellen we altijd om te vragen hoe het gaat en of je nog vragen hebt. Na ongeveer een week kom je terug bij een van onze verpleegkundigen of doktersassistentes voor een eerste controle en het verwijderen van de hechtingen. Na ongeveer 6 weken ziet de plastisch chirurg, die je behandelt heeft je graag nog terug. We maken nog foto’s en als jij helemaal tevreden bent ronden we de behandeling af.

Tarieven
BovenooglidcorrectieLokale verdovingvanaf € 950,00
BovenooglidcorrectieNarcosevanaf € 2.050,00
Boven- en OnderooglidcorrectieLokale verdovingvanaf € 2.320,00
Boven- en OnderooglidcorrectieNarcosevanaf € 3.420,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling bovenooglidcorrectie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."