default-header

Buikwandcorrectie

Ook al eet je gezond en sport je regelmatig, bij sommigen wil die slappe buik maar niet verdwijnen. Of ben je extreem afgevallen? Wij bieden verschillende soorten buikwandcorrecties, die de buik strakker maken. De plastisch chirurg adviseert graag wat de beste optie is. Ieder mens is uniek, er zijn verschillende mogelijkheden, zoals

  • Mini buikwandcorrectie
  • Buikwandcorrectie met liposuctie
  • Buikwandcorrectie met spiercorrectie
  • Buikwandcorrectie fleur-de-lis (na extreem gewichtsverlies)

Een buikwandcorrectie kan ook in combinatie met andere ingrepen. In het eerste consult adviseert de plastisch chirurg, mede naar aanleiding van je wensen, wat een optie zou kunnen zijn.

vanaf € 3.470,-
Plan een eerste consult
Buikwandcorrectie
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

Alle buikwandcorrecties vinden plaats onder narcose. Na een mini-buikwand met of zonder liposuctie kun je meestal dezelfde dag weer naar huis. Na een uitgebreidere buikwandcorrectie blijf je een tot twee nachten in het ziekenhuis. Je kunt wat napijn hebben, met name als de buikwandspier ook verstevigd is. Gaat het goed dan kun je na controle naar huis. Rij niet zelf, maar laat je veilig thuis brengen.

Nazorg

Wij meten een buikband aan, die je dag en nacht moet dragen tot zes weken na de operatie. Dit houdt de zwellingen en vochtophoping tegen. De hechtingen lossen vanzelf op. Na een buikwandcorrectie kun je na twee weken weer lichte werkzaamheden doen. Na zes weken kunt je beginnen met rustig sporten. De eerste maanden kunnen de littekens rood zijn. Dat wordt steeds minder. Stel de littekens niet bloot aan felle zon. Door de zon kunnen ze ‘inbranden’ en daardoor blijven ze zichtbaarder.

Advies

Zoals bij elke ingreep is er bij een buikwandcorrectie kans op een bloeding, infectie of een gestoorde wondgenezing. Dit is meestal niet ernstig en goed te verhelpen. Bij een buikwandcorrectie ontstaat onder de buik een gevoelloze plek. Meestal blijft het gebied tussen de navel en het litteken gevoelloos. Dit gebied wordt wel steeds kleiner. De meeste mensen vinden het niet storend. We adviseren al onze patiënten rondom de behandeling zeker te stoppen met roken, want dit kan het herstel tegenwerken. Dit geldt ook voor het gebruik van nicotinepleisters en -kauwgom.

Tarieven met voor- en nazorg
Buikwandcorrectie miniNarcosevanaf € 3.470,00
BuikwandcorrectieNarcosevanaf € 5.670,00
Buikwandcorrectie met liposuctie voorzijdeNarcosevanaf € 7.930,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling buikwandcorrectie
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."