default-header

Injectables

Stoor jij je aan je rimpels in je gezicht? Als je ouder wordt, wordt je huid van nature minder elastisch. De zwaartekracht kan er bijvoorbeeld voor zorgen, dat de fronsrimpel of juist de rimpel vanuit je mond naar de kaak en kin, de marionetlijn, sneller ontstaat. Hierdoor lijk je soms ouder dan je zou willen. Injectables kunnen dan een uitkomst bieden. Ze geven je een zachtere uitstraling, zonder dat er een operatieve ingreep aan te pas komt. Injectables is een verzamelnaam voor behandelingen met een spierverslapper (botuline toxine – Botox®) of een filler voor het opvullen van rimpels of plooien.

vanaf € 110,-
Plan een eerste consult
Injectables
Ervaren plastisch chirurgen
Binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
Eerlijk advies voor een weloverwogen besluit

Behandeling en nazorg

Een behandeling met injectables kan ervoor zorgen, dat je natuurlijk mooier en ouder wordt. Onze artsen zijn zeer ervaren in een subtiele verandering in je gezicht, dit met respect voor jouw unieke kenmerken. Wij streven naar MOOIe natuurlijke resultaten en hebben als geen ander kennis van de anatomie van het gezicht. De NVPC raadt, net als ons, het gebruik van permanente fillers af. We werken daarom alleen met veilige Botox en tijdelijke fillers, Belotero, Juvéderm en Radiesse. Het lichaam breekt deze op natuurlijke wijze zelf af binnen 3 tot 18 maanden. 

Botox

Een behandeling met een spierverslapper, botox, kan meteen uitgevoerd worden. Veelvoorkomende behandelingen zijn het ontspannen van de fronsrimpel, de rimpels in het voorhoofd en de kraaienpootjes. Ook lachrimpeltjes op de neus, de zogenaamde Bunny Lines, zijn goed te behandelen. Onze artsen zijn zeer ervaren in deze behandelingen met respect voor je persoonlijke uitstraling. Het resultaat van een behandeling met Botox® is na één tot twee weken zichtbaar en houdt 3 tot 6 maanden het gewenste resultaat.

Filler

Voor het opvullen van rimpeltjes, plooien en voor het toevoegen van volume kiezen onze artsen vaak voor een tijdelijke filler. Als je kiest voor lipofilling, waarbij eigen lichaamsvet wordt gebruikt, is het resultaat langer blijvend. Maar marionetlijnen, de neuslippenplooi en ook bijvoorbeeld de jukbeenderen kunnen goed behandeld worden met een filler. Een filler is een minder ingrijpende ingreep dat lipofilling. Het volume van de lippen kan bijvoorbeeld ook vergroot worden met een filler. Afhankelijk van het te behandelen gebied kiest de arts het type filler voor het beste resultaat. Bij behandelingen in het gezicht wordt soms gedacht aan BN’ers die te grote lippen hebben, ‘overvuld’ zijn of bijvoorbeeld bijna geen gezichtsuitdrukking meer hebben.

Behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd door hoofdzakelijk onze cosmetisch arts. Met een zeer fijne naald worden kleine beetjes injectievloeistof geïnjecteerd. Dit alleen op de plekken die van tevoren zijn afgesproken. Een verdoving is niet nodig. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Na de behandeling is de huis een beetje rood en gezwollen, in uiterste gevallen of als iemand gevoelig daarvoor is kan er een blauwe plek ontstaan.

Nazorg

Gebruik de eerste twee uur na de behandeling goed de spieren in je gezicht. Dan is het resultaat beter. Na enkele dagen is het resultaat zichtbaar. De eerste werkdag na je behandelingen belt de verpleegkundige om te vragen hoe het met je gaat en hoe je de behandeling hebt ervaren.

De prijs is afhankelijk van hoeveel zones behandeld worden en of welk resultaat gewenst wordt. Kies je liever voor een lipofilling behandeling? Hierbij gebruiken wij eigen lichaamsmaterialen. Maak voor de mogelijkheden een afspraak.

 

Tarieven
1/2 zone / babybotoxvanaf € 110,00
Botox 1 zonevanaf € 172,00
Botox 2 zonevanaf € 295,00
Botox 3 zonevanaf € 390,00
Belotero Balance 1mlvanaf € 385,00
Belotero Intense 1mlvanaf € 385,00
Belotero Volume 1mlvanaf € 385,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling injectables
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."