• De brede kennis over cosmetische zorg

    gebruiken we voor een advies op maat

Altijd op de hoogte van de beste behandelingen!

15 juni 2017

Bijscholing buikwandcorrectie en lower body lift

Onlangs is onze plastisch chirurg John Sawor samen met collega plastisch chirurg Darren Booi bij dr. Jean Francois Pascal in Lyon geweest om daar bijgeschoold te worden in de beste technieken voor buikwandcorrecties en andere lichaamscorrecties (o.a. lower bodylift, armlift, dijlift en billift).

Dokter Pascal is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in deze ingrepen en geeft hier wereldwijd cursussen in. Tijdens de cursus wordt de deelnemers geleerd wat de beste methodes zijn, hoe het beste resultaat bereikt kan worden en hoe complicaties voorkómen kunnen worden. Plastisch chirurgen over de hele wereld komen naar deze leerzame cursus. Dokter Sawor zal deze kennis en technieken gebruiken om nog betere resultaten te kunnen boeken. Alle plastisch chirurgen van VieCuri MOOI volgen zeer regelmatig bijscholingen en zijn daardoor op de hoogte van de beste behandelingen en laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een buikwandcorrectie of een van de andere ingrepen? Neem vrijblijvend contact op met de plastisch chirurgen van VieCuri MOOI.