Speeddaten met een plastisch chirurg op de dag van de plastische chirurgie!

Regelmatig organiseert VieCuri MOOI een 'speeddate'. U kunt op deze avonden op een laagdrempelige manier kennis maken met een van onze plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend uw vraag stellen over een ooglidcorrectie, borstvergroting of -lift of bijvoorbeeld over fillers tijdens een zogenaamd 'flitsconsult'. Ook uw vraag over handchirurgie of borst- en gelaatstreconstructie kunt u gerust deze avond stellen.

Waarom?
Op vorige speeddates hoorden we regelmatig dat veel mensen het ziekenhuis nog als hoogdrempelig ervaren. Het gaat vaak gemoeid met wachttijden en bijvoorbeeld (in) directe kosten zoals het eigen risico. Men blijft rondlopen met klachten die vaak op te lossen zijn. We kunnen we in de korte tijd van een speeddate natuurlijk geen probleem oplossen, maar wat onze plastisch chirurg of dermatoloog tijdens een speeddate-sessie wèl kan is richting geven. En daar zijn mensen vaak al heel blij mee. Als tijdens de speeddate blijkt dat u in aanmerking komt voor onverzekerde zorg, kan er meteen een afspraak worden gemaakt als u dat wilt. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief nodig van de huisarts.   

Wanneer en waar ?
Er is nog geen nieuwe datum bekend voor onze speeddate. Hou deze pagina en de facebookpagina in de gaten voor de nieuwste datum!