default-header

Jukbeenderen

Net zoals mooie volle wangen zijn hoge, volumineuze jukbeenderen een teken van een jeugdige en gezonde uitstraling. In de loop van de jaren kan het zo zijn dat je gezicht wat vermoeider oogt dan je werkelijk bent. Of je ziet er ouder uit dan je voelt. Als je jukbeenderen minder volume hebben kan dat een grote impact hebben op de expressie in je gezicht of op je uitstraling.  Als je goed kijkt in de media zie je dat modellen of televisie persoonlijkheden vaak een aantal zaken gemeen hebben, zoals hoge en volle jukbeenderen. En natuurlijk kun je met make-up deels verbloemen dat je jukbeenderen afvlakken door de jukbeenderen optisch op te lichten of bijvoorbeeld het accent op je ogen of je mond te leggen. Het kan zijn dat dat niet meer afdoende voor je is.

Hoe ontstaat het afvlakken van de jukbeenderen?
Het is natuurlijk erfelijk bepaald of je in het bezit bent van hoge jukbeenderen. Daarnaast heeft ook het natuurlijk verouderingsproces zeker zijn uitwerking op de botstructuur en het bindweefsel. Als je ouder wordt verliezen ook de jukbeenderen volume waardoor je gezicht wat afvlakt. Factoren zoals stress, vermoeidheid maar ook als je veel afvalt kunnen ervoor zorgen dat je een ingevallen gezicht krijgt. Met het afvlakken van de jukbeenderen leid dit tot een smaller en minder vol gezicht waardoor je soms ouder of vermoeider lijkt dan je bent.

Jouw jeugdige uitstraling weer terug
Het opvullen van de jukbeenderen heeft meteen een geweldig resultaat. Door het toevoegen van volume met een tijdelijke filler of bijvoorbeeld lipofilling zie je er meteen vitaal en stralend uit. Je gezicht is weer mooi in balans. Onze artsen zijn als geen ander ervaren in behandelingen in het gezicht met respect voor je unieke en persoonlijke kenmerken en ze bespreken graag de mogelijkheden met je.