default-header

Ingevallen wangen

Heb je rimpels of groeven in je wangen? Zijn je wangen gedeukt of lijkt je gezicht vermagerd? Dan hoor je misschien regelmatig de vraag: heb je slecht geslapen? Eet je voldoende en gezond? Of heb je last van stress en vermoeidheid? Vragen zie vaak niet prettig zijn. Zeker als je juist misschien ontzettend hard je best doet om een nieuwe gezonde leefstijl vast te houden. Het is nu eenmaal zo dat mooie volle wangen een jeugdig en vitaal uiterlijk geven.

 

Hoe ontstaan ingevallen wangen?
In de loop van de jaren, vanaf je dertigste levensjaar, neemt het onderhuids weefsel langzaam af. Ook verliest de huid aan elasticiteit en veerkracht. Dit kan als gevolg hebben dat je er ouder uitziet dan je bent. Het is een natuurlijk proces waardoor je huid onder invloed van de zwaartekracht naar beneden zakt of invalt. Ook aanzienlijk gewichtsverlies kan er toe leiden dat er rimpels ontstaan in je wangen of dat ze invallen.

 

Mooie volle wangen voor een jeugdige en vitale uitstraling
Ingevallen wangen zijn goed te behandelen. Het is een dankbaar behandelgebied waar we uitstekend een behandeling met een tijdelijke filler of bijvoorbeeld met lipofilling, opvullen met lichaamseigen vet, kunnen toepassen. Onze artsen zijn als geen ander ervaren in behandelingen in het gezicht. Met respect voor je unieke en persoonlijke kenmerken bespreken ze graag de mogelijkheden met je.