default-header
HomeSpecialistenDr. Karolak

Dr. Karolak

Dermatoloog bij VieCuri MOOI

"Natuurlijk schoonheid benadrukken en behouden. Daar helpt een medisch specialist je mee!"

Dermatoloog worden was altijd mijn grootste droom. Het is een zeer bijzonder vak, waarin je veel verschil kan maken voor iemands leven met vaak een simpele behandeling met een zalf, klein chirurgische ingreep of laser voor spataderen. Ik zie graag kinderen en volwassenen met allerlei problemen, het maakt mijn werk zeer interessant en afwisselend: elk spreekuur is anders.

Ik heb naast mijn specialisten opleiding voor dermatoloog, gedurende de eerste 2 jaar een aanvullende opleiding gevolgd in de esthetische dermatologie (Poolse Vereniging voor Esthetische Dermatologen in Warschau). Hierbij ben ik geschoold voor behandelingen gericht op het herstel van huidvolume en rimpels door injectables (Botox en hyaluronzuur fillers), sclerotherapie en medische peelings. Ik vind het belangrijk om de cosmetische kant van ons vak te kunnen belichten. Het laatste stuk van mijn opleiding heb ik in het mooie Zuid-Limburg mogen volgen, in het Maastricht UMC+, waarbij ik nog meer verdieping kreeg in algemene dermatologie, spatader behandeling (VNUS) en esthetische dermatologie.

Met veel trots mag ik alle opgedane ervaring nu combineren en uitoefenen in een groep met top plastische chirurgen. Ik zie u graag voor een behandeling of meer informatie over injectables of huidverbetering.

Aandachtsgebieden

Cosmetische dermatologie waaronder botuline toxine, hyaluronzuur fillers, chemische peelings.
Spatader zorg (sclerocompressietherapie, endoveneuze ablatie voor spataderen)
Algemene dermatologie, dermato-chirurgie en blaarziekten.

Opleiding

Dr. Karolak heeft in het UMC Groningen en Maastricht UMC+ haar opleiding tot specialist in dermatologie en venereologie gevolgd. In 2016 is zij gepromoveerd op een zeldzame erfelijk blaarziekte: epidermolysis bullosa.

Naast haar specialisatie heeft zij gedurende de eerste twee jaar een aanvullende opleiding gevolgd in de esthetische dermatologie (Poolse Vereniging voor Esthetische Dermatologen in Warschau). Hierdoor is zij geschoold in behandelingen gericht op het herstel van huidvolume en rimpels door injectables (toxines en fillers), sclerotherapie en medische peelings. Dr. Karolak vindt het erg belangrijk om de cosmetische kant van het vak te belichten en ontwikkelt zich hier ook nog steeds in. Het laatste jaar van haar opleiding heeft zij in Zuid-Limburg gevolgd, in het Maastricht UMC+. Daar kreeg zij meer verdieping in spatader behandeling en esthetische dermatologie. Met veel trots mag zij bij VieCuri MOOI het aanbod aanvullen met cosmetische dermatologie.

Talen

Nederland, Engels en Pools

BIG nummer: 09913743301

Dr. Karolak - VieCuri MOOI