default-header
HomeSpecialistendr. (Andrzej) Piatkowski de Grzymala

dr. (Andrzej) Piatkowski de Grzymala

Plastisch chirurg bij VieCuri MOOI

"Het is elke keer weer een uitdaging om het zo goed en zo MOOI mogelijk te maken. Ik vind plastische chirurgie zo boeiend omdat het een heel breed vak is. Het reikt van de brandwondenchirurgie over handchirurgie tot de cosmetische chirurgie. Het is iedere keer weer een uitdaging aan de eisen van de patiënt te voldoen en vooral het mooiste resultaat te bereiken. Ik ben steeds op zoek mezelf, en de technieken die ik toepas, te verbeteren. Dat houd me scherp en zo ben ik in staat steeds het hoogste kwaliteitsniveau te bereiken."

Sinds 2009 is Dr. Piatkowski werkzaam als plastisch chirurg en werkt hij in het MUMC en VieCuri Venlo.

Aandachtsgebieden

  • Handchirurgie
  • Reconstructieve chirurgie
  • Borstchirurgie
  • Cosmetische chirurgie

Opleiding

Dr. Piatkowski heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Aken in Duitsland. In het Universitair Ziekenhuis in Aken heeft hij zijn opleiding tot plastisch chirurg gevolgd alsmede een Fellowship Handchirurgie. In de Verenigde Staten heeft hij  een Fellowship Aesthetic Surgery gedaan via de American Society of Aesthetic Plastic Surgeons.

In 2004 is Dr. Piatkowski gepromoveerd in Duitsland op het proefschrift ‘Tierexperimentelle Untersuchungen zur Adipogenese in Gel-Trägern als Weichgewebsersatz’. In 2016 is hij ook in Nederland gepromoveerd op het proefschrift ‘Endothelial Progenitor cells: New ways to improving neovascularization in Plastic Surgery.’

Verder

Naast zijn dagelijks werk, werkt hij met grote regelmaat mee aan wetenschappelijke artikelen en is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Talen

Nederlands, Engels, Duits en Pools.

 

BIG-nummer: 49914144501

 

dr. (Andrzej) Piatkowski de Grzymala - VieCuri MOOI