default-header
Home Speeddaten

Speeddaten

Speeddaten met een plastisch chirurg

Maandag 3 oktober 2022 is een speeddate met een van onze plastisch chirurgen mogelijk. 

=====

Op deze open avond is het voor geïnteresseerden mogelijk om geheel vrijblijvend een vraag of een probleem voor te leggen aan een van onze plastisch chirurgen. Er wordt geen declaratie naar uw zorgverzekeraar gestuurd of een factuur voor de eerste consultkosten in rekening gebracht. Het is mogelijk om, tegen betaling, een botox behandeling te krijgen.

Inschrijven voor de speeddate

Wacht niet te lang met inschrijven, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan via het formulier hieronder. U kunt u ook telefonisch inschrijven op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur via 077 – 320 6865. Geef duidelijk aan welk tijdsblok uw voorkeur heeft. Enkele dagen voor de speeddate ontvangt u een bevestiging van de aanmelding, zo ook op welk tijdstip u wordt verwacht. Lees de bevestigingsmail goed door.

Reacties
Bezoekers op eerdere avonden geven aan dat zij het laagdrempelige “speeddaten” erg prettig vinden. Vaak horen we terug: ‘Ik loop al jaren rond met een vraag of een probleem en nu dacht ik, dít is het moment om het voor te leggen. We kunnen in deze korte tijd geen problemen oplossen, maar wat we wel kunnen is richting geven. Daar zijn mensen vaak heel blij mee.”