default-header
Home Speeddate

Speeddate

Speeddaten met een plastisch chirurg

In het voorjaar van 2024 wordt er een speeddate gehouden. 

Houd onze website en socials in de gaten voor de exacte datum. 

Neem contact op voor eventuele andere consult-mogelijkheden. 

=====

Wat is een speeddate?
Op deze avond is het voor geïnteresseerden mogelijk om geheel vrijblijvend een vraag of een probleem voor te leggen aan een van onze plastisch chirurgen. Er wordt geen declaratie naar uw zorgverzekeraar gestuurd of een factuur voor de eerste consultkosten in rekening gebracht.

Inschrijven voor de speeddate
Wacht, als de datum bekend is, niet te lang met inschrijven, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan dan via het inschrijfformulier op deze pagina. U kunt u ook telefonisch inschrijven op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur via 077 – 320 6865. Geef duidelijk aan welk tijdsblok uw voorkeur heeft. U ontvangt als definitieve bevestiging van uw aanmelding altijd een bevestiging per e-mail, daarin staat op welk tijdstip u wordt verwacht.

Reacties
Bezoekers op eerdere avonden geven aan dat zij het laagdrempelige “speeddaten” erg prettig vinden. Vaak horen we terug: ‘Ik loop al jaren rond met een vraag of een probleem en nu dacht ik, dít is het moment om het voor te leggen. We kunnen in deze korte tijd geen problemen oplossen, maar wat we wel kunnen is richting geven. Daar zijn mensen vaak heel blij mee.”