• Er werd nu ├ęcht

    naar mij geluisterd

Speeddate met plastisch chirurg

9 september 2019

Op woensdag 2 oktober gaan we weer speeddaten! 

Hebben we jou dinsdag 9 juli jl. moeten teleurstellen omdat de speeddate vol was? We hebben er snel weer 1 gepland en wel op woensdag 2 oktober aanstaande! Dan organiseren we weer een speeddate op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kun je op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk om je vraag te stellen aan een van onze plastisch chirurgen, zónder dat hiervoor het eigen risico aangesproken wordt.

Laagdrempelig en uniek

De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen. Vorige edities leren dat een ziekenhuis nog regelmatig als hoogdrempelig wordt ervaren. Soms zijn er lange wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten zoals het eigen risico waardoor men door blijft lopen met klachten.

Onze ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid een vraag te stellen of probleem voor te leggen aan een van de plastisch chirurgen zónder dat het eigen risico wordt aangesproken. Geheel vrijblijvend! Dus stel een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, littekencorrectie of over Botox® en fillers. Ook algemene vragen over handchirurgie, borst- of gelaatsreconstructies kunnen worden gesteld. Natuurlijk kunnen onze artsen een probleem tijdens een flitsconsult niet meteen oplossen maar ze kunnen wel richting geven. Na vorige edities van onze speeddate hoorden we dat mensen daar vaak erg blij mee zijn. Als tijdens de speeddate blijkt dat je in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling dan kunnen we desgewenst meteen een afspraak inplannen. Voor verzekerde zorg is altijd eerst een verwijzing van de huisarts nodig.

Wanneer en waar?

De speeddate is op woensdag 2 oktober vanaf 18.00 uur bij VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo, Tegelseweg 210, routenummers 75 en 76. Na aanmelding volgt altijd een aanmeldbevestiging. Enkele dagen later bevestigen wij de inschrijving en het tijdvak nog via e-mail. 

Aanmelden kan HIER!