• Er werd nu ├ęcht

    naar mij geluisterd

Speeddate met plastisch chirurg

12 juni 2019

Op 9 juli gaan we weer speeddaten! Deze zomerse editie hebben we een MOOI extraatje en kun je metéén een Botox® behandeling af te spreken!

Op dinsdag 9 juli aanstaande organiseert VieCuri MOOI weer een speeddate op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kunt je op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk om je vraag te stellen aan een van onze plastisch chirurgen, zónder dat hiervoor het eigen risico aangesproken wordt.

Laagdrempelig en uniek

De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen. Vorige edities leren dat een ziekenhuis nog regelmatig als hoogdrempelig wordt ervaren. Soms zijn er lange wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten zoals het eigen risico waardoor men door blijft lopen met klachten.

Onze ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid een vraag te stellen of probleem voor te leggen aan een van de plastisch chirurgen zónder dat het eigen risico wordt aangesproken. Geheel vrijblijvend! Dus stel een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, littekencorrectie of over Botox® en fillers. Ook algemene vragen over handchirurgie, borst- of gelaatreconstructies kunnen worden gesteld. Natuurlijk kunnen onze artsen een probleem tijdens een flitsconsult niet meteen oplossen maar ze kunnen wel richting geven. Na vorige edities van onze speeddate hoorden we dat mensen daar vaak erg blij mee zijn. Als tijdens de speeddate blijkt dat je in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling dan kunnen we desgewenst meteen een afspraak inplannen. Voor verzekerde zorg is altijd eerst een verwijzing van de huisarts nodig.

Meteen een Botox® behandeling?

Wilt je voor de zomervakantie nog een Botox® behandeling? Wij hebben speciaal op deze avond tussen 17.00 uur en18.30 uur gereserveerd voor Botox® behandelingen. Speeddaten kan vanaf 18.30 uur en we ronden af om 21.00 uur. 

Wanneer en waar?

De speeddate is op dinsdag 9 juli vanaf 17.00 uur bij VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo, Tegelseweg 210, routenummers 75 en 76. Na aanmelding volgt altijd een aanmeldbevestiging en na 25 juni krijgt je de definitieve bevestiging van de aanmelding, het tijdvak en het routenummer.

Update 9 juli: de speeddate van 9 juli is vol. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. In het najaar zien we je graag weer!