Speeddaten met een plastisch chirurg

9 mei 2015

Regelmatig organiseert MOOI door VieCuriVitaal in samenwerking met VieCuri Medisch Centrum een open avond op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennis maken met de medisch specialisten en met behandelingen die worden aangeboden door MOOI en het ziekenhuis. Het is mogelijk vragen te stellen aan plastisch chirurgen, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden.

Tijdens de open avond is het mogelijk op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen. De medisch specialisten zijn zowel werkzaam bij MOOI door VieCuriVitaal als in het ziekenhuis. 

Bij de plastisch chirurg kunt u op deze avonden geheel vrijblijvend terecht met vragen over ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, littekencorrecties, botox en fillers of algemene vragen over handchirurgie en borst- en gelaatsreconstructies. 

Naast het stellen van een vraag aan een van de aanwezige medisch specialisten, zijn er diverse stands met informatie over plastische chirurgie, esthetische dermatologie en medisch tatoeëren. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak voor u worden ingepland. 

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Voor de speeddatesessies wordt u ingedeeld in een tijdsblok van een uur (19.00-20.00 uur, 20.00-21.00 uur of 21.00-22.00 uur). U kunt vooraf uw voorkeur kenbaar maken. Er geldt het vol=vol principe.

De "speed-date" avonden zijn afgelopen jaar steeds druk bezocht en waren snel volgeboekt. Wilt u zich  aanmelden voor de speeddate, vult u danhet contactformulier in. Wij houden u op de hoogte waar en wanneer de volgende avond zal zijn.