• Er werd nu ├ęcht

    naar mij geluisterd

Dag van de Plastische Chirurgie

27 oktober 2018

Op 16 november heeft u een unieke kans om een kijkje in onze keuken te nemen! 

De Nederlandse Vereniniging voor Plastische Chirurgie organiseert voor de 6e keer samen met haar leden de 'Dag van de Plastische Chirurgie'.

Onder de noemer ‘Lekker in je Vel’ is dit keer gekozen voor een specifieke behandeling, namelijk postbariatrie. Bij deze chirurgische ingreep wordt overtollige huid verwijderd na extreem gewichtsverlies. Volgens recente cijfers van het CBS lijden ruim honderdduizend Nederlanders aan morbide obesitas. Jaarlijks ondergaan rond de 12.000 patiënten een operatie voor morbide obesitas, maar een aanvullende corrigerende ingreep om het huidoverschot tegen te gaan, blijft vaak achterwege.

Uiteraard staan we niet alleen stil bij de postbariatrie maar zullen we u informeren over de veelzijdigheid van ons vak. Of het nu gaat om borstreconstructie of handchirurgie of bijvoorbeeld de esthetische ingrepen zoals ooglidcorrecties, borstcorrecties of bijvoorbeeld botox en fillers.

De dag van de plastische chirurgie bij VieCuri MOOI is een afwisselende informatieve middag die u zeker moet bezoeken! Er zijn presentaties, workshops en informatiestands.

De open dag wordt georganiseerd op routenummers 74, 75 en 76 van VieCuri locatie Venlo en duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Het programma is als volgt:

  • 14.00 uur Opening Open dag
  • 14.15 uur presentatie post-bariatrie dr. Deliaert
  • 15.00 uur presentatie post-bariatrie dr. Sawor
  • 15.30 - 18.00 uur Speeddate met dr. Sawor, dr. Michels en dr. Deliaert

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren over drukkleding en professionele littekenbehandeling. Maar ook informeren wij u over gezonde voeding en is er een hechtworkshop. Wij geven u informatie over post-bariatrie en de zorgverzekeraar en natuurlijk over plastische chirurgie in het algemeen.

Deze middag is natuurlijk niet compleet zonder onze unieke, razend populaire speeddate! Maak op een leuke manier kennis met onze plastisch chirurgen en leg uw vraag voor tijdens het flitsconsult. Gewoon vrijblijvend. Omdat wij het belangrijk vinden dat u niet met uw vragen blijft rondlopen. 

Voor de speeddate geldt zoals altijd....aanmelden via deze link is verplicht en VOL = VOL!