Ervaringen van anderen

De klantvriendelijkheid van een privékliniek en de vertrouwde zorg van een ziekenhuis. Hier vindt u de ervaringen met VieCuri MOOI. Deze ervaringen zijn deels van Zorgkaart Nederland, een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie. Zorgkaart Nederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. Wilt u zelf een ervaring delen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

11-06-2018
Dokter Sawor is een hele lieve man die alles heel erg goed en rustig uitlegt, de tijd voor je neemt en met een super leuk team samen werkt. Ik ben dan
30-03-2018
Dr. Sawor en zijn assistente hebben bij mij een borstverkleinig uitgevoerd met een verbluffend mooi resultaat!
26-11-2017
Goede, duidelijke uitleg bij intake. Ingreep perfect uitgevoerd door dr. Sawor en zijn team. Vriendelijke respectvolle benadering. Ook zeer tevreden o
15-02-2017
Ik ben zeer correct geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd, ook de nazorg was gewoon goed! Ik ben erg tevreden over Dr. Sawor en zijn team.
05-02-2017
Dhr. Sawor heeft bij mij een ooglidcorrectie gedaan en met bijzonder goed resultaat, prettig contact, duidelijke eerlijke uitleg, personeel zeer behul
30-10-2016
na vele jaren last te hebben gehad van mijn borsten ben ik terecht gekomen bij dokter Sawor. plastisch chirurgik had een fijn eerste gesprek met de ar
30-10-2016
Bij mij is een goedaardig gezwel verwijderd uit mijn rechterborst. Dr Sawor werd erbij betrokken voor een reconstructie. Dit werd een verkleining en l
22-10-2016
Ben door dr.Sawor geholpen aan mijn bovenoogleden. Er is een correctie uitgevoerd en ik kan wel zeggen dat dit perfekt is gedaan. Goede uitleg gehad van te voren en de operatie is mij erg meegevallen . Het team werkte goed samen tijdens deze ingreep en ik heb na afloop amper pijn gehad . Zelfs geen pijnstillers hoeven slikken. Door de methode met koelen met diepvrieserwtjes in zakjes geseald zijn de ogen rondom ook helemaal niet blauw geworden. Ben heel erg tevreden.
30-09-2016
Dr Michels neemt echt de tijd om je wensen goed te begrijpen en daardoor zo goed mogelijk uit te voeren. Ze is ontzettend vriendelijk en meedenkend. Z
12-09-2016
Erg vriendelijk, legt de aandoening goed uit. Gebleken tijdens controle hand dat de andere hand een truggel vinger is geconstateerd , deze heeft hij z
05-07-2016
Dokter Sawor had al eerder een door een ander mislukte borstopbouw bij mij op voortreffelijke wijze gecorrigeerd. Daarom ben ik naar hem gegaan voor e
17-06-2016
Afgelopen maart geholpen aan mijn benen. (Liposuctie) Dr. Sawor is zeer deskundig,  vriendelijk, neemt alle tijd voor je. Ik ben 100% tevreden met het
13-06-2016
Na een mislukte operatie in een andere kliniek geeft dr sawor mij weer mijn zelfvertrouwen terug gegeven. Hij heeft een super mooie verkleining gemaak
17-05-2016

Dokter Piatkowski; Wat een superfijne arts, ik heb me zó op mijn gemak gevoeld bij hem!
Zowel in de omgang; vertrouwd, eerlijk, persoonlijk en met een vleugje humor, zo ging ik met een heel goed gevoel de operatie in en kwam ik er perfect weer uit, wat een deskundigheid.
Na wat medische tegenslagen bij een ander ziekenhuis (vanwege de afstand) twijfel ik nu nooit meer om de ingreep door dr Piatkowski te laten doen. 

24-03-2016

Een plezierig goed samenwerkend team. Vooral de rust en het menselijke van de arts dr. Piatkowski waren opvallend. Dat gaf rust en vertrouwen. Kundig werk en goed resultaat. Wat een super fijne arts!

19-03-2016
In alle opzichten ben ik efficiënt en correct behandeld, ben dus zeer tevreden over het resultaat, merkbaar minder vermoeid bij het lezen. Een toegift
01-03-2016

Heel duidelijke en eerlijke voorlichting, geen gepush vanuit commerciële overwegingen.

11-02-2016
Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn buikwand correctie. Het team plastische chirurgie Viecuri te Venlo heeft mij fantastisch begeleid tij
10-02-2016
Alle lof voor de intake, de zorgzaamheid tijdens de ingreep en de nazorg. Goede tips. Goede teamsamenwerking. Je eigen inbreng wordt gewaardeerd en er
01-02-2016
Ik zag er als een berg tegenop. Het mij zo meegevallen. Hele goede uitleg in een woord geweldig! Nogmaals  dank je wel!
18-01-2016
Een goed samenwerkend en betrokken team bij een onderooglidcorrectie begin december door dr. Piatkowski. Opvallend de meest rustgevende arts en operat

Deel uw ervaring

Naam*

Leeftijd

Beoordeling (1-10)*

Uw ervaring*