• Ik voel me mooier

    en dat straal ik weer uit

Meestgestelde vragen bovenooglidcorrectie

Meestgestelde vragen over een bovenooglidcorrectie:

Nee, u kunt al binnen 2 weken bij ons terecht.

De kosten van een eerste consult zijn in de behandeling inbegrepen. Ziet u na het eerste consult van behandeling af dan blijft het eerste consult vrijblijvend en kosteloos.
Wilt u een machtiging aanvagen? Kijk dan hier voor meer informatie over verzekering en vergoedingen.

In het basispakket wordt een ooglidcorrectie zelden vergoed. In het aanvullende pakket is soms wel een vergoeding opgenomen. Elke verzekeraar hanteert eigen criteria. Vraag daarom altijd bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. De aanvraag van een machtiging is verplicht. Deze zullen wij voor u aanvragen indien de plastisch chirurg vergoeding mogelijk acht.

Kijk hier voor meer informatie over verzekering en vergoeding.

Nee, wij maken voor u de foto's en vragen de machtiging aan bij uw zorgverzekeraar.

Gemiddeld heeft u van een ingreep aan uw oogleden minimaal vijf tot vijftien jaar lang plezier. Dit is afhankelijk van uw huidtype, maar ook levensstijl speelt hierin een belangrijke rol.

Uw oogleden kunnen dik, blauw en gezwollen zijn. Dat is normaal. Na 1 week verwijderen we hechtingen en de pleisters boven uw ogen. De blauwe plekken kunnen 3 tot 4 weken zichtbaar zijn.

Op de dag van de ingreep moet u rust nemen. Na een week kunt u uw werkzaamheden weer langzaam oppakken. Past u nog even op met tillen en drukzetten.

Drink in de eerste week na de behandeling geen alcohol in verband met de kans op een nabloeding.

De resultaten zijn beter als u rondom de ingreep stopt met roken. Nicotine vernauwt de bloedvaten en verstoort de wondgenezing.

Lenzen zijn uit tijdens de ingreep en 2 weken erna. Daarna kunt u weer lenzen dragen.


Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Stel hier uw vraag.