• Ik voel me mooier

    en dat straal ik weer uit

Disclaimer en Privacy Statement

Disclaimer

Toepasbaarheid

Onderstaande is van toepassing op alle bezoeken aan en het gebruik van de VieCuriMOOI-website en op alle informatie en gegevens die via deze website worden aangeboden..

Algemeen

Wij besteden grote zorg aan onze informatie en aan deze website. De informatie op onze website is afkomstig van professionals van VieCuri Medisch Centrum onder het etiket VieCuriMOOI (hierna te noemen VieCuriMOOI). Wij streven altijd naar correcte en actuele informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie altijd juist is op het moment dat het ontvangen wordt. Daarom kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. VieCuriMOOI aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van vermeende onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Toegankelijke informatie

Wij doen ons best om de website voor iedereen toegankelijk te maken. De websitebouwer heeft hier met het ontwerp van de website ook rekening mee gehouden. Komt u toch informatie tegen die niet toegankelijk is? Neem dan contact op met Ira Binkhorst-van Nisselroij via info@viecurimooi.nl

Copyright

De gegevens op deze website zoals teksten, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal zijn eigendom of in licentie bij VieCuriMOOI en worden daarmee ook auteursrechtelijk beschermd. Wilt u gegevens van de website www.viecurimooi.nl overnemen? Neem dan contact op met Ira Binkhorst-van Nisselroij via info@viecurimooi.nl 

Links naar andere websites

Op onze website staan links naar websites van andere organisaties. Ook verwijzen andere websites naar onze website. Deze links van en naar derden vallen buiten onze controle. VieCuriMOOI kan daarom nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de websites van anderen.

Uw Privacy

VieCuriMOOI behandelt persoonsgegevens van bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Bij verwerking van persoonsgegevens handelt VieCuriMOOI overeenkomstig de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Alle andere gegevens die door de bezoeker/ gebruiker van de website www.viecurimooi.nl aan VieCuriMOOI worden verstrekt, worden als vertrouwelijk beschouwd. Tenzij expliciet anders kenbaar gemaakt, wordt deze informatie niet door ons bekend gemaakt aan derden. Lees hieronder meer in ons Privacy Statement.

Privacy Statement VieCuriMOOI

VieCuriMOOI (plastisch chirurgische zorg van VieCuri onder het etiket VieCuriMOOI, hierna te noemen VieCuriMOOI) behandelt persoonsgegevens van bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Bij verwerking van persoonsgegevens handelt VieCuriMOOI in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Alle andere gegevens die u tijdens uw websitebezoek verstrekt, worden als vertrouwelijk beschouwd. VieCuriMOOI verzamelt geen persoonsgegevens buiten de gegevens die u zelf invult, bijvoorbeeld in een antwoordformulier. VieCuriMOOI deelt geen gegevens met derden, tenzij we dit expliciet kenbaar maken. Als u de website van VieCuriMOOI bezoekt, vragen wij uw voorkeuren voor het gebruik van cookies.

Cookies

Wij maken voor deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van deze cookies om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
 
Verschillende programma’s gebruiken cookies. Wij maken onderscheid tussen cookies die worden gebruikt voor statistieken en cookies voor het bekijken van video’s:

  • voor statistieken

Google Analytics: met deze statistieken verbeteren wij de website. De informatie die wij door middel van Google Analytics krijgen, is alleen toegankelijk voor medewerkers van VieCuriMOOI en voor Google Analytics. Hiervoor hebben we een bewerkersovereenkomst gesloten met Google Analytics. Google Analytics deelt deze gegevens ook niet met derden of andere Google diensten. Het analyseren van het surfgedrag gebeurt op hoofdlijnen en niet op individueel niveau. Deze cookies staan altijd aan. Deze zijn ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees het privacy statement van Google.

  • voor het bekijken van video's:

YouTube: wij maken gebruik van YouTube voor het tonen van filmpjes op de website. YouTube slaat cookies op om zo bijvoorbeeld andere relevante filmpjes te laten zien. YouTube is een dienst van Google. Deze cookies staan standaard uit, omdat wij verplicht zijn u te laten kiezen voor het gebruik van deze cookies. Lees het privacy statement van Google.

Onderstaande functionaliteiten van derden maken geen gebruik van cookies van onze website:

Social media: vanuit onze website heeft u toegang tot diverse social media. We maken alleen gebruiken van een link naar deze social media en gebruiken hiervoor geen externe plugins.

Uw voorkeuren doorgeven

Bij uw eerste bezoek aan onze website krijgt u een cookiemelding. We vragen om uw voorkeuren door te geven. De cookies van Google Analytics staan altijd aan. Voor het meest prettige gebruik van de website, adviseren wij u de cookies voor video’s ook te accepteren.

Helemaal geen cookies gebruiken

Naast de bovenstaande cookies maakt onze website gebruik van functionele cookies dier ervoor zorgen dat je website goed werkt. Indien u helemaal geen cookies wilt gebruiken voor geen enkele website, kunt u dit aangeven in de instellingen van uw browser. Houdt u er rekening mee dat sommige functionaliteiten dan niet werken.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit privacy statement? Neem dan contact op met Ira Binkhorst-van Nisselroij via info@viecurimooi.nl