default-header

Halslift

Past jouw hals niet bij de jeugdige uitstraling van je gezicht? Is je huid verslapt, dun en afhangend? Of word je doodongelukkig van een ‘kalkoenennek’? Met het ouder worden neemt de elasticiteit van onze huid af. Ook invloeden als blootstelling aan de zon, levensstijl, huidtype of gewichtsverlies kunnen er de oorzaak van zijn dat de huid van je hals slapper wordt. Bij sommige mensen is het effect buitengewoon zichtbaar in het halsgebied. Als je je stoort aan de verslapte huid in je hals of je bedekt je hals steeds kan een halslift een mooie oplossing voor je zijn. gezicht kan een facelift een mooie oplossing voor je zijn. Met een halslift kan de plastisch chirurg er weer voor zorgen dat je hals past bij het totale beeld, zodat je weer stralend in de spiegel is de spiegel kunt kijken.

vanaf € 5.000,-
Plan een eerste consult
Halslift
Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen
Kliniek binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis
2 vestigingen met korte wachttijden, dus snel geholpen

Behandeling en nazorg

Behandeling

Een ingreep, klein of groot, is niet iets dat je iedere dag beslist. Het is een ingreep die regelmatig gecombineerd wordt met liposuctie van de hals. Een halslift vindt plaats onder algehele narcose. Het onderliggende spier- en bindweefsel wordt strakker getrokken waardoor je hals en kaak de jeugdige contouren weer terugkrijgen. Dit litteken is later nauwelijks zichtbaar. Bij mensen met een ernstig huid- en vetoverschot verwijderen we ook extra huid en vet bij de hals. Hierbij wordt er een extra incisie in de hals gemaakt. Dit litteken is wel zichtbaar maar geneest meestal mooi. Onze plastisch chirurgen weten als geen ander wat de beste oplossing is voor je en kunnen je informeren over de ingreep en een mogelijke combinatie met een liposculpture van de hals. Uitgangspunt is voor ons dat we met respect voor jouw unieke kenmerken je hals- en kaaklijn hun jeugdige contouren teruggeven.

Nazorg

Als het goed gaat en de plastisch chirurg tevreden is, kun je na de ingreep dezelfde dag nog naar huis. Een drukverband zorgt voor het tegengaan van zwellingen. Ga niet zelf rijden, maar laat je veilig thuisbrengen. Doe het de eerste week na de behandeling kalm aan. De hals zal twee weken wat blauw en gezwollen zijn. Koel het regelmatig. Ook krijg je een bandage die je draagt om zwelling tegen te gaan. Na zes tot twaalf weken zijn de littekens veel lichter van kleur en zie je het eerste resultaat.

Tarieven
HalsliftNarcosevanaf € 5.000,00

Hoe we te werk gaan

Maak een afspraak en onze specialisten gaan er graag met je over in gesprek.

1
Adviesgesprek met een specialist
2
Je ontvangt een offerte
3
Behandeling halslift
4
Nazorg en herstel
Maak een afspraak

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe cliënten onze zorg ervaren.

Super resultaat

4-11-2019
"Alle lof voor deze bijzonder fijne arts, Dr. Michels. Ik ben op 5 sept. 2019 voor een borstverkleining door haar geopereerd en het resultaat was super! Ze communiceert uiterst plezierig en empathisch met haar patiënt en is bijzonder kundig."

Een goede klik

6-07-2020
"Dr. Sawor een deskundige, vriendelijke en professionele arts! Hele aardige man. Je voelt de fijne klik tussen alle medewerkers op de afdeling. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Hij is de beste plastische chirurg die ik gehad heb!"

Deskundig, professioneel en behulpzaam

12-06-2019
"Al jaren mijn arts voor een borstreconstructie in Maastricht, niet Venlo. Ondanks complicaties door mijn eigen lijf, is dr Keuter diegene die altijd verder kijkt en ook niet schuw is meningen van mede artsen te vragen. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, professionaliteit en behulpzaamheid."