default-header

Neuslippenplooi

Vanaf de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt de neuslippenplooi. Als deze in de loop van de tijd dieper wordt kan deze plooi je gezicht ongewild een vermoeide uitstraling geven. Soms zorgt het dat je je ouder voelt dan je bent of dat je een bezorgde uitdrukking hebt. Als je daarbij last hebt van marionetlijnen rond je mond wordt deze uitdrukking alleen nog maar versterkt.

Hoe ontstaat een neuslippenplooi?
Rimpeltjes zijn het gevolg van afnemende elasticiteit van de huid en de afname van het bindweefsel. We verliezen onderhuids vet en de botten in het gezicht vlakken af met als gevolg dat het deel onder de jukbeenderen als het ware omlaag zakt. Daardoor kan de neuslippenplooi ontstaan of dieper worden. Erfelijke factoren maar ook bijvoorbeeld leefstijl, voeding, de zon en roken kunnen bijdragen aan het ontstaan van deze rimpel. Naarmate je ouder wordt zal deze meer zichtbaar worden.

Wij helpen je uit de kreukels
De neuslippenplooi is heel effectief te behandelen met een tijdelijke filler. Je gaat naar huis met een vriendelijke en zachte uitstraling en je oogt niet meer vermoeid. Je ziet bijna meteen al een mooi resultaat en je hebt weer een strak en verfijnd gezicht. Welke fillerbehandeling het beste bij je past bespreken onze artsen graag met je. Ze zijn als geen andere ervaren in behandelingen in het gezicht met respect voor je unieke en persoonlijke kenmerken en ze bespreken graag de mogelijkheden met je.